Kalas

Välj mellan Laserdome, Prison Island eller Gladiatorkamp!

LASERDOME

Laserdome är barnens absoluta favoritkalas. Det finns inte ett dataspel i världen som kan framkalla den här adrenalinruschen, det garanterar vi. Barnen ska vara mellan 7-12 år.
OBS! Med rådande pandemilag får man inte vara fler än 8 personer i ett sällskapsrum hos oss. Man kan dock vara fler på självaste aktiviteterna men i rummen är det max 8 som gäller.  Vid fint väder funkar det bra att ta en picknic på grönområdet utanför om man önskar istället. Klickar man i fler än 8 personer kommer inga lediga tider visas. Dock så har vi ett minimum på 6 betalande för ett kalas. Pandemilagen med begränsningen väntas höjas till 50 personer den 1 juli. 

PRISON ISLAND

Prison Island är Fångarna på Fortet i en modern tappning. Här samarbetar man igenom 31 utmanande celler där fysik, balanssinne, bollsinne och framförallt hjärnan testas. Rekommenderas för barn 10-13 år gamla.

GLADIATORKAMP

Här utmanar ni varandra i galna grenar som en gigantisk uppblåst HINDERBANA, SUMO, HUMAN FOOTBALL och BUNGEE BASKET. Rekommenderas för barn  8-12 år gamla. På Gladiatorkampen går föräldrar med och håller i lekarna