PRISON ISLAND

Perfekt för skolresan, kick-off med företaget, svensexan eller möhippan, äventyr på släktträffen eller en oförglömlig dag med familjen.

På Prison Island påverkas man inte av att olika sällskap vistas samtidigt inne i aktivteten. Prison Island är stort och rymligt, och man är aldrig inne i samma celler som andra sällskap samtidigt.

Prison Island är perfekt för skolresan, en kick-off med företaget, för svensexan eller möhippan, äventyr på släktträffen eller en oförglömlig dag med familjen. Hos oss har ni roligt samtidigt som ni lär er samarbeta med varandra. Rek. ålder från 10 år då utmaningarna på Prison Island är väldigt kluriga!

I varje cell finns en eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-5 personer. Ibland är det bra att kunna klättra och klänga. I andra fall hjälper det med bra bollsinne. Det finns utmaningar för små och smidiga likväl som stora och starka. Fixar ni problemet kan ni håva in den poäng som cellen motsvarar.

OBS! Vi tillåter inga åskådare inne på Prison Island! Vill du gå in räknas du som deltagare och alla deltagare över 7 år betalar för sig, se prislistan för exakta priser! Läs mer om Prison Island.